След последния плакат, който видяхме само преди няколко дни, сега джуджешката инвазия в рекламната кампания на „Хобит: Неочаквано пътешествие” продължава с нов (километричен) банер. Положението все още не е станало толкова нетърпимо, колкото когато преди година, на час по лъжичка, ни разкриваха как ще изглеждат прословутите 13 джуджета. Предполагаме обаче, че ще стане такова, когато обадят отделен плакат за всяко едно от тях, особено, ако ни ги разкриват един по един, а не накуп.

Ако банерът ви е много голям, можете да отидете на „уолпейпър генератора”, посветен на филма, и да си направите картинка по ваше желание – за десктоп, телефон или каквото ви трябва.

джуджета в нов банер от „Хобит”

джуджета в нов банер от „Хобит”

Слава богу, този път за разнообразие в банера откриваме и Гандалф и Билбо, не че тях, особено в този им вид, не сме ги виждали сто пъти, но все пак… Гледаме, че и имената са им сложили, ако искате да назубрите кой кой е!

И последно пак да кажем, Кили е просто ужасен. Ама предполагаме, че времената са модерни и трябва да има и метросексуални джуджета. Току-виж някой от тези образи се окаже и жена.

Режисьор на „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е Питър Джаксън, а в ролите на джуджетата ще видим Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин) и Ричард Армитидж (Торин Дъбощит).

Премиерата е 14 декември 2012.

Повече за филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Метросексуалното жуже е за момиченца между 12 и 16. Таргетиране 🙂

  2. Ебаси… Кили вярно прилича на педераст.. ужасно.. надявам се да не стои така и на филма…

  3. Моля, моля! Не сме казали, че прилича на „педераст“. Това нямаше да е проблем. Казваме, че мяза на отвратително манекенче в стил Дейвид Бекъм! Има огромна разлика!!!

    @MKT
    Не им ли е малко дърт? Все си мисля, че те си падат по Бибър или Ефрон. 🙂 Или викаш, че вече тотално са се изчанчили? 🙂

    :