Някъде в стотиците линкове с новини, които сме си запазили, за да ви ги представим все някога, присъства и информацията, че Даниел Радклиф е човекът, който замества Шая Лебоф в подготвяната от Александър Ажа екранизация на изключително любопитния роман на Джо Хил „Horns”.

Явно обаче тази новина ще трябва да я пропуснем (смятаме, че началното обобщение е достатъчно), защото вече имаме нещо далеч по-интересно, а именно първата официална снимка от филма, на която виждаме рогатия Радклиф.

В случай, че сте пропуснали предишните ни новини, посветени на проекта и нямате идея за какво става въпрос, „Horns” разказва за 26-годишен младеж, обвинен в изнасилването и убийството на приятелката си, който се събужда и открива, че му растат рога. Тези рога обаче не са обикновени (ако това въобще може да се каже за човешки рога) и му дават специалната способност да кара хората да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Рогатия Даниел Радклиф в „Horns”

Историята звучи любопитно и имаме вяра в Ажа, затова сме сигурни, че от проекта ще излезе нещо наистина интересно, но този първи поглед не ни допада, ама никак. Радклиф изглежда смехотворно – споменавали сме, че след като го гледахме в епизод от любимото ни шоу „QI”, където останахме приятно изненадани от него, вече не ни дразни органически, както беше в началните епизоди на „Хари Потър”, но тук е направо нелеп. С тази физиономия и разгърдените космати мъжки гърди, направо нямаме думи. Сигурно и рогата изиграват своята роля за цялостното ни усещане за нелепост, ама…

Сценарият на „Horns” е дело на Кийт Бънин (работил по сериала на HBO „In Treatment”), а Джо Хил („мъртвороденият” “Locke & Key”), талантливият син на Стивън Кинг, който не иска да се възползва от името на тате, за да гради собствена кариера, ще бъде изпълнителен продуцент. В ролите, освен Радклиф, ще видим и Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън и Кели Гарнър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Книгата вече е с откупени права за България, така че в края на пролетта или малко преди лятото ще подгреем с нея преди филма. 🙂