Първи поглед към Мадс Микелсен като Ханибал

Ама разбира се, че първият ни поглед към Мадс Микелсен като Ханибал в сериала на NBC ще е докато той вечеря, просто нямаше как да не е така. Доволната физиономия, с която е вперил вилицата, е особено изнервяща, а самият Микелсен изглежда абсолютно идеално. Първоначалната ни реакция към „Hannibal” не беше особено ентусиазирана, но постепенно, с попълването на актьорския екип, интересът ни лека-полека се покачи и сега започваме да си мислим, че имаме истински шанс за нещо прилично.

Присъствието на Хю Данси малко ни смущава, а тези снимки със сигурност не помагат – изглежда си като Хю Данси и си носи същата, добре позната физиономия, която може да е идеална за романтични комедии и исторически драми, но никак не ни вдъхва доверие, когато става дума за агент на ФБР, който в крайна сметка ще разкрие доктор Лектър. Разбира се, „прилича на себе си, не на героя” може да се каже и за Лорънс Фишбърн, но на него му имаме малко повече доверие. А по адрес на Микелсен не изпитваме абсолютно никакви притеснения.

Режисьор на първия епизод е Дейвид Слейд, когото можете да видите по-долу на най-добрата от сканираните снимки (надяваме се скоро да видим още и по-качествени кадри от епизода и зад кулисите), загледан в… продуктите на Ханибал. И ние обичаме дробчета, но чак пък толкова.

Първи поглед към Мадс Микелсен като Ханибал

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *