Знаем, знаем – много станаха, но вероятно е за последно, тъй като премиерата на „American Horror Story: Asylum” е след по-малко от седмица.

Сигурно се питате защо все пак ви показваме и този клип, след като видяхме един тон други? Първо, защото преди една година представихме първите 5 минути от първи сезон и ни се стори логично да направим същото и за този (особено след като сериалът ни харесва) и второ, защото в края на видеото можете да видите началните надписи. Те бяха един от-най-добрите елементи на сериала и умирахме да разберем как ще изглеждат този път.
Вижте, но имайте предвид, че качеството не е никак добро.

http://www.youtube.com/watch?v=HDsh57D2Zn8

Надписите са яки и определено са disturbing, но не могат да се мерят с онези от първи сезон, които си бяха истинско произведение на изкуството.

Няма какво повече да добавим – предпочитаме да коментираме историята и нейното конкретно начало, чак след като изгледаме първия епизод.

Последно вижте една галерия с „weird” фотоси на главните герои.

American Horror Story: Asylum” тръгва на 17 октомври, а в главните роли ще видим Джесика Ланг, Закари Куинто, Джеймс Кромуел, Джоузеф Файнс, Адам Левайн, Джена Дюан Тейтъм, Еван Питърс, Сара Поулсън, Клои Севини и Франсис Конрой.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Първият епизод беше добър. Все така професионално направен, все така пънкарски. Имам чувството, че мога да го гледам до безкрай, каквато и боза да забъркат, само заради естетическото удоволствие. Джесика Ланг е изрод.