S.H.I.E.L.D.

Няколко седмици след като научихме, че Джос Уидън е подписал договор с „Marvel” да подготви следващата, така наречена Втора фаза на „Отмъстителите”, вече има и скромно развитие около съпътстващия ТВ сериал. Все още не са известни кой знае какви подробности – вероятно защото Уидън не е започнал работа по пилота, но се знае, че той и Мариса Танчароен (която е женена за брат му Джед) ще са съсценаристи.

Вече имаме официално потвърждение от Deadline, че сериалът ще е посветен на „S.H.I.E.L.D.”, което означава, че е крайно вероятно да послужи за трамплин на някои по-малко известни супергерои и злодеи, които в последствие да се прехвърлят от малкия към големия екран. Сигурно ще видим и появи на някои от вече познатите ни лица от „Avengers” вселената, но се съмняваме, че баш звездите ще намерят време за сериал, пък бил той и на Уидън.

За Ник Фюри, директора на „S.H.I.E.L.D.”, също не се чува нищо, но ако трябва да сме честни, нас най-силно ни вълнува дали не може да се уреди едно евентуално участие на любимия ни агент Коулсън (първо име Фил), но – spoiler alert – след случилото се в „Отмъстителите” не разчитаме много.

Последната подробност около сериала на АВС, чийто пилот е вече официално поръчан, е, че Уидън може да бъде и режисьор, но само ако намери време в бая натоварената си програма. Стискаме палци.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment