Обикновено не пускаме „комбо” трейлъри, но този път смятаме, че обединяването на два принципно нямащи нищо общо филми (освен че и двата са тотални брадви) е подходящо.

Става въпрос за трейлърите на „Death Race 3: Inferno” – второто продължение на създадения от Пол У. С. Андерсън почти поносим римейк (почти!) на класическия екшън от 1975 с Дейвид Карадайн и Силвестър Сталоун „Death Race 2000” – и за „Universal Soldier: Day of Reckoning”, незнайно кое на брой продължение (тук въпросът кои продължения са официални е прекалено сложен, а нямаме намерение да си губим времето с „рисърч” за подобни тъпни) на смеем да твърдим относително приличния (относително!) сай-фай екшън на Роланд Емерих с Ван Дам и Долф Лундгрен „Универсален войник”.

Това е всичко, което ви е необходимо да знаете. Трейлърите говорят сами за себе си.

Death Race 3: Inferno

Universal Soldier: Day of Reckoning

Питате защо пускаме такива неща? Ами защото мазохизмът ходи по хората, затова. И защото сме убедени, че сега ще изскочи някой образ, на когото филмите ще му се харесат. Познаваме един изключително интелигентен и ерудиран човек, който харесва „Death Race 2”. Както се вика „go figure”!

Премиерата на „Universal Soldier: Day of Reckoning” е 30 ноември (от 26 октомври обаче ще може да бъде гледан VOD), а на „Death Race 3: Inferno” в началото на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Универсален войник ента част ще го препоръчам горещо на всички, които се скъсаха да обясняват как Ван Дам и шведският химик са големи актьори и как Непобедимите 2 е епохален филм…

  2. Едва ли ще е по-зле от предната част, която беше снимана тук и имаше сериозно българско участие. 🙂