Направо не можем да повярваме, че досега не сме писали нищо за „Texas Chainsaw 3D”, познат доскоро като „The Texas Chainsaw Massacre 3D”! Първият тийзър плакат излезе още миналия октомври и седя на десктопа ни седмици наред, но така и не намерихме време да стигнем до него, въпреки че си заслужава дори само заради якия таглайн (можете да го видите най-долу).

Миналата седмица пък излезе втория плакат, отново тийзър и още по-як. Всъщност като че ли спокойно можем да кажем, че е един от най-добрите хорър плакати от мноооого време насам – какъвто и да се окаже самият филм (засега сме категорично без очаквания и без мнение по въпроса), маркетинг отделът явно си знаят работата и съвсем правилно наблягат на Leatherface и многото му лица.

Texas Chainsaw 3D - плакат

Имайки предвид, че Ед Гийн – или както ние обичаме да го наричаме „one of God’s own special creatures” – е имал подобно рафтче, как да не ти стане мило на душата, как да нямаш вяра в човечеството…

Поводът за тази доста позакъсняла новина всъщност е първата снимка от филма – първият действителен кадър (пак е Leatherface, на път за „работа”), който обаче не дава кой знае каква представа какво ни очаква.

Texas Chainsaw 3D

Texas Chainsaw 3D” започва като директно продължение на оригиналния филм на Хупър от 1974, преди да скочи няколко десетилетия напред до наши дни, игнорирайки всякакви други продължения, предистории, римейки и т.н. Ето го и официалният синопсис:

Texas Chainsaw 3D” продължава легендарната история на убийственото тексаско семейство Сойър. От години хора изчезват безследно и местните винаги са подозирали семейство Сойър. Подозренията им са потвърдени, когато един горещ летен ден млада жена успява да избяга от къщата им, след жестоките убийства на четирима нейни приятели. Вбесени и отвратени, жителите на града обкръжават къщата и избиват цялото семейство… Или поне така си мислят.

Десетилетия по-късно и на стотици мили от масовото клане, млада жена на име Хедър получава наследство от баба, за която никога не е подозирала. Тексаско имение, което Хедър решава да посети и изследва, заедно с няколко приятели. Но собствеността означава не само богатство, но и ужасяващи тайни в семейното мазе…

Texas Chainsaw 3D - тийзър плакат

Texas Chainsaw 3D” е режисиран от Джон Люсенхоп (безобразния „Takers”), а в главната роля е Александра Дадарио („Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief” и „Hall Pass”) и Дан Йагър.

Премиерата е 4 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments