Алън Рикман като Рейгън в „The Butler”

Споменавали сме „The Butler” на Лий Даниелс няколко пъти – последно покрай това, че той е привлякъл Хю Джакман за роля в посветения на Мартин Лутър КингOrders to Kill” – но досега не сме му отделяли цяла новина. Не, че не сме имали повод – в интернет отдавна се въртят кадри от снимачната площадка, а преди няколко дни се появи и първата официална снимка – просто, както знаете, не можем да огреем навсякъде.

Сега обаче няма как да пропуснем, тъй като имаме възможност да видим как ще изглежда един от най-големите ни любимци Алън Рикман като президента Роналд Рейгън. Той е в компанията на Джейн Фонда като първата дама Нанси Рейгън, на режисьора Даниелс и на Опра Уинфри (която се завръща на екран за първи път след 1998 г. и „Beloved” на Джонатан Деми) и трябва да ви кажем, че едва го познахме – изглежда направо страшно!

Преди да видите снимката обаче, да кажем само с две думи за како точно става въпрос във филма: „The Butler” е истинската история на Юджийн Алън, иконом, който е на служба в Белия дом в продължение на няколко президентски мандата от 1952 до 1986 година.

Алън Рикман като Рейгън в „The Butler”

Казахме ви, че изглежда страшно. Направо не е истина! Нямаме търпение да видим повече от Рикман, знаем, че той няма да е на екран много, но нещо ни подсказва, че това ще една от онези кратки появи, които свиват цялото шоу.

За финал вижте и първата официална снимка от филма, която споменахме по-горе, една от снимачната площадка на Джеймс Марсдън и Минка Кели като Джон и Джаки Кенеди, както и една на Опра в компанията на Лени Кравиц.

Форест Уитакър

Минка Кели и Джеймс Марсдън (Кенеди)

Опра в компанията на Лени Кравиц

Режисьор на „The Butler” е Лий Даниълс, а в ролите са Форест Уитакър, Джеймс Марсдън (Кенеди), Алън Рикман (Рейгън), Джон Кюсак (Никсън), Робин Уилямс (Айзенхауер), Лиев Шрайбър (Линдън Джонсън), Нилсън Елис (Мартин Лутър Кинг), Терънс Хауърд, Куба Гудинг-син, Лени Кравиц, Минка Кели, Джейн Фонда, Ванеса Редгрейв и др.

Премиерата е предвидена за следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *