Изглежда, че „последният трейлър” на „Тhe Master”, който видяхме в края на август, не е бил съвсем последен, защото сега за същото претендира една нова, почти 5-минутна реклама, хитро озаглавена „Last One/Thank You”.

Преди обаче да сте казали „аман от тези дълги трейлъри”, които разказват целия филм, трябва да кажем, че според хората, имали щастието да гледат „Тhe Master” в Торонто, голяма част от кадрите във видеото не присъстват във филма. Същото се отнасяло и за голяма част от предишните трейлъри, което лично за нас е адски интересно като информация – още не сме гледали филма, а вече сме в очакване на Blu-ray-а.

Ето и самия трейлър, а в добавка вижте и кратко клипче, представляващо класическия виц за „неприличните” роршаховите петна, изигран с Оскаров замах от Хоакин Финикс.

http://www.youtube.com/watch?v=Q5bBOhxhea0

Без думи просто! Голям!

Режисьор на „The Master” е Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”), а в ролите са Филип Сиймур Хофман, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Лора Дърн, Джеси Племънс и др.

Филмът вече се върти в американските кина в ограничено разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Гениално!!!!!!!!

    Тръпки ме побиват копеле….. Този път прогнозирам Оскар(а)-ите за P.T.A. и co.

  2. Няма да му дадат! Искам ми се, но не вярвам.
    Но нека все пак първо да гледаме филма, пък тогава ще говорим. Не че се съмнявам, че ще е шибан шедьовър, просто ще имаме по-добра основа за прогнози. 🙂

  3. Бате не знам, но Хоакин, ако не вземе….. Струва ми се, че този път всичко ще е е, ок! 🙂 Дано се окажа прав, де.