They drink, they fight, they fornicate!

След поредица от снимки, най-накрая имаме възможност да видим и първи истински кадри от биографичния филм за любовната сага на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън „Liz & Dick”, в който, както вероятно знаете, ролята на Тейлър се изпълнява от Линдзи Лохан.

В една от предишните ни новини споделихме, че сме сигурни, че ще дойде момент, в който – ако не е умряла от наркотици дотогава – Лохан ще се кротне и ще покаже, че има поне някакъв талант, и според нас „Liz & Dick” може да е началото на тази трансформация, но на този етап е трудно да преценим дали има някакви шансове за това, защото видеото, което може да видите по-долу, е типичен тийзър и като такъв не дава много добра представа нито за качествата на самия филм, нито за изпълнението на Лохан.

Добре де, не е съвсем като да не дава никаква представа – изглежда си като класическа „Lifetime” евтинийка. За Лохан обаче наистина не знаем – има една супер фалшива реплика в края, но това нищо не означава, сигурни сме, че във филма ще е различно. Чудим се само до каква степен ще успее да „закове” маниерите на Тейлър. Ако успее да го докара и на половината на физическата си прилика с нея, ще бъде чудесно.

И като казахме физическа прилика, вижте този плакат! На това в англоговорящите страни му викат „uncany”.

плакат на „Liz & Dick”

Режисьор на „Liz & Dick” е Лойд Креймър, а сценарист е Кристофър Монгър. В ролите са Линдзи Лохан като Елизабет Тейлър, Грант Боулър като Ричард Бъртън, Тереза Ръсел, Дейвид Хънт, Таня Франкс, Маси Фурлан и др.

Премиерата е 3 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Тази година се навъдиха бая филми за филмите.
  Интересно след 50 години дали ще правят филми за днешните режисьори и актьори.

 2. „uncany“, а у нас как му викат?!? Добре де, заяждам се. 🙂
  И е uncaNNy! Да, пак се заяждам, тая вечер ми е едно такова заядливо. 🙂

 3. @MKT
  Ще правят филми за Линдзи Лохан! 🙂 🙂

  @Zed
  Добре че го „гугълна“ за да видиш как се пише! 🙂 И аз се заяждам. 🙂
  И да, гугъл се пише с две „о“. 🙂 🙂

 4. Много пък знаеш дали съм го “гугълнал”. Може да съм хо “яхууйнал” 🙂 🙂 🙂