Линдзи Лохан като Елизабет Тейлър

Изпитваме повече от известно любопитство към предстоящия биографичен филм за любовната сага на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън „Liz & Dick” (познат още и като „Elizabeth & Richard: A Love Story”), в който ролята на Тейлър ще се изпълнява от една от черните овци на Холивуд, Линдзи Лохан.

Както сме споменавали и друг път, много хора се изприщват само при мисълта, че главната роля се изпълнява от пача като Лохан – вечно висяща по съдилищата и затворите заради пиянските или кокошкарските си криминални изпълнения – но ние не сме сред тях. Вярно е, че тя е олицетворение на всичко, което не е наред с „живота на „звездите” (особено с тези, които получават славата си на ранна детска възраст), но сме сигурни, че ще дойде момент, в който – ако не е умряла от наркотици дотогава – ще се кротне и ще покаже, че има поне някакъв талант. Според нас „Liz & Dick” може да е началото на тази трансформация.

Вече сме виждали една официална снимка от филма, както и кадри от снимачната площадка, а сега е ред и на нов поглед. Вижте и преценявайте кой от двамата актьори, Лохан или Боулър, прилича повече на първообраза си и има ли шанс филмът да се окаже добър.

Liz & Dick

Линдзи Лохан като Елизабет Тейлър

Линдзи Лохан като Елизабет Тейлър, Грант Боулър като Ричард Бъртън

Грант Боулър

Режисьор на „Liz & Dick” е Лойд Креймър, а сценарист е Кристофър Монгър. В ролите са Линдзи Лохан като Елизабет Тейлър, Грант Боулър като Ричард Бъртън, Тереза Ръсел, Дейвид Хънт, Таня Франкс, Маси Фурлан и др.

Премиерата е 3 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment