С риск да прочетете една суховата информация, което не толерираме като практика, пристъпваме към съобщаване на фактите: представяме на вашето внимание официални фотоси на поредния Джак-Райън-филм.

Руското издание на The Hollywood Reporter (не знаехме, че има такова) показва разговор в крачка между режисьора Кенет Брана и актьора с главната роля – Крис Пайн, прекосявайки мост над Москва река (поне така изглежда). Другите фотоси очевидно са два ракурса на снимачната площадка на нощна сцена, на режисьора в успокояващо дебело яке и отново на Брана, но в ролята на злодея във филма, който – не можем да не признаем – изглежда добре на фона катедралата „Свети Василий Блажени”.

Кенет Брана

Крис Пайн и Кенет Брана

Крис Пайн

Крис Пайн

Вече имахме случай да споделим, че не сме вдъхновени от погледа „зад кулисите” на филма – съвсем обикновени снимки на хора в ежедневието, но това не означава, че сме изгубили вяра във финалния резултат. Колкото и противоречиви мнения да събира Крис Пайн, пък и самият рибуут-проект, все пак не бива да забравяме, че го режисира шекспиров спец от Великобритания с ирландско потекло. Винаги има надежда! Всички подробности по сюжета на филма, които са известни до момента, може да откриете в новините ни по темата.

Режисьор на „Jack Ryan” е Кенет Брана, сред сценаристите са имената на Стив Зейлиън, Дейвид Кеп и Антъни Пекман, а в ролите ще видим Крис Пайн, Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли и надяваме се, Джеймс Ърл Джоунс.

Премиерата е на 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *