Стоп-моушън, черно-бяло, 3D – ново създание! Може да бъде само на Тим Бъртън, а ние все повече нямаме търпение да го видим. За „Frankenweenie” сте редовно информирани, сега можете да видите още два кратки откъса и „фичърет” с бързо обобщение колко личен за Бъртън е този проект, информационно „прелитане” през етапите на работа и с какво удоволствие актьорите участват в него.

Старият късометражен проект на Бъртън вече има друга опаковка, а ние май сме пропуснали да споменем колко много малкият Виктор Франкенщайн визуално ни напомня на Виктор (сигурни сме, не е случайно съвпадението на иманата!) от „Булка-труп”. Да не говорим, че те и двамата си приличат с Джак Скелингтън, което е повече от естествено, след като са синове на един и същ баща.

Като безрезервни фенове на Бъртъновата стоп-моушън анимация и защото историята е все пак страховитичка, та няма да бъде подходяща за най-малките, стискаме палци филмът у нас да не бъде дублиран. А междувременно някои „операционни” агенти може и да успеят да го видят на източния бряг, отвъд Голямата вода. „Frankenweenie” е на екран в Щатите от 5 октомври, у нас – в началото на 2013.

Вижте и този прекрасен рисуван постер на домашния любимец.

frankenweenie - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *