Иска ни се да споделим един вдъхновяващ и многообещаващ трейлър така, както ни се иска да се върнем в онези времена! Валтер Салес ни е фаворит, и въпреки че екранизацията му на „По пътя” на Керуак не беше последвана от суперлативи след премиерата в Кан, филмът ще бъде представен отново в Торонто в премонтирана, по-кратка версия. Най-много уважаме творците, които се вслушват в съвети и/или в гласа на публиката – Салес няма как да е решил ей тъй, от нищото да премонтира филма си, сигурно има основателна причина.

Ето как изглеждат нещата в рекламния им вид.

Няма да ни мине скоро разочарованието от неуместното присъствие на Кристен Стюарт… където и да е. Но разчитаме на режисьорското умение и на двамата й партньори в централното актьорско трио – Гарет Хедлънд и Сам Райли. В мрежата се появиха и забележителен брой постери на филма и искаме да ви поздравим с цитат, позициониран до персонажа на Виго Мортенсен – „Най-добрият учител е опита”.

Режисьор на „По пътя” („On the Road”) е Валтер Салес, а сценарият е дело на Хосе Ривера („Letters to Juliet”, „Мотоциклетни дневници”). В ролите са Сам Райли, Гарет Хедлънд, Кристен Стюърт, Ейми Адамс, Кирстен Дънст, Виго Мортенсен, Терънс Хауърд, Алис Брага, Стив Бушеми и др.

В Щатите филмът ще се появи на екран през декември, у нас – всее още не е ясно дали/кога, но се носят слухове за Киномания 2012. Много искаме да видим този филм и ще пеем мантри докато те бъдат чути!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *