World of Warcraft

След като преди 4 години стана ясно, че Blizzard Entertainment няма никога, ама никога да се навият по „World of Warcraft” да работи Уве Бол, през 2009 година Сам Рейми се зае с идеята за филм, за да я превърне в проект. Legendary Pictures притежават филмовите права от 2006 година и очевидно ще преживеят какви ли не рокади в името на това особеният фентъзи свят да се срещне не само с маниаците на тема игри-приключения.

Преди около месец Сам Рейми обяви, че заради ангажименти към други проекти се оттегля от работата по „World of Warcraft”. Наскоро Variety съобщи, че Чарлз Ливит, отговорен за „Кървав диамант”, „K-PAX”, както и за „The Seventh Son” с Джеф Бриджис, продуциран от Legendary Pictures, ще се заеме с работа по сценария, чиито оригинален драфт е на Робърт Родат (номиниран за Оскар в края на 20 век за „Спасяването на редник Райън”).

Дали Ливит ще преработва, или ще започне „на чисто” – това в момента май зависи изцяло и само от него. Студиото се надява с този ход „да придвижи нещата напред в идните месеци”, само трябва да открие правилния режисьор. И да разчита, че почитателите на играта няма да се уморят да чакат. С толкова неизвестни на куп е прекалено рано да се коментират каквито да било проекто-дати, но можете да разчитате на инфо, когато то се обнови.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *