the impossible

След поредица от испански трейлъри най-накрая имаме възможност да видим и първата щатска реклама на катастрофичната драма „The Impossible” на Хуан Антонио Байона („The Orphanage”), която е сред най-очакваните от нас филми за годината.

Също както и предишните трейлъри, и този изглежда визуално поразително и по прекрасен и емоционален начин разкрива динамиката и цялостния тон на филма – дори кавърът „One” на U2 не ни дразни, което е впечатляващо.

Ако досега не сте се сблъсквали с проекта, сюжетът е вдъхновен от действителната история на едно семейство, което се озовава в епицентъра на трагедията от 2004 година, когато цунами връхлетя Югоизточна Азия и отне живота на 200 хиляди души.

http://www.youtube.com/watch?v=sI6rUOnOGuw

Малко е досадно, че като подготвен за американската публика, която обича да ѝ се сдъвкват нещата, трейлърът разкрива малко повече от историята (да не кажем всичко) отколкото ни се иска, но от друга страна, предвид факта, че във филма се разказва за действителни събития, това едва ли има чак токова голямо значение – все пак, основната цел на филма не е да изненадва.

Режисьор на „The Impossible” е Хуан Антонио Байона, а в ролите ще видим Юън Макгрегър, Наоми Уотс, Джералдин Чаплин, Марта Етура и Доминик Пауър.

Премиерата е 21 декември 2012.

Като бонус вижте и един алтернативен вариант на втория испански трейлър на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ми се струва, че ще е прекрасен филм … а Юън Макгрегър е страхотен навсякъде 🙂