Измина малко повече от година откакто видяхме първия „убийствено секси” плакат на сексуалния психо-трилър „Nurse 3D”, в който Паз де ла Уерта („Boardwalk Empire”, „Enter The Void”) ще изпълнява ролята на учтива и отдадена на професията медицинска сестра, която използва своята сексуалност, за да развива другата си (нощна) професия – да съблазнява и да убива по брутален начин неверни мъже.

Тогава обещахме да следим проекта отблизо, но през изминалата година около него нямаше нищо интересно за отбелязване. Сега обаче Bloody Disgusting представиха нов плакат, който лично според нас си заслужава и още как!

Nurse 3D - плакат

Добре де, не е толкова добър, колкото предишния, но не може да се отрече, че е провокативен и хваща окото… и устата. От Bloody Disgusting ни уверяват, че плакатът има ограничен тираж от 100 бройки, което означава, че ние едва ли ще се доберем до него, но няма да плачем много.

Надяваме се, че скоро ще видим и трейлър на филма и той ще е също толкова смел и ще показва подобни приятни сценки.

Режисьор на „Nurse 3D” е Дъглас Арниокоски, който е бил асистент режисьор на филми като „Страх и омраза в Лас Вегас”, „Заразно зло: Изтребване” и чиито дебют „The Day” предстои съвсем скоро. В ролите ще видим Паз де ла Уерта, Катрина Боудън, Борис Коджо, Дита фон Тийз, Нийл Макдона и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. това ще се окаже някаква простотия като „Сръбски филм“, ще видите 😀 иначе постерът кефи!!