След няколко любопитни промоционални снимки на Тоби Джоунс и Сиена Милър като Алфред Хичкок и Типи Хедрън във филма на Джулиън Джарълд „The Girl”, ред е да видим и първите кадри от самия филм.

Ако случайно досега не сте попадали на някоя от новините ни, свързани с „The Girl”, с две думи филмът е един от двата проекта, посветени на легендарния режисьор Алфред Хичкок, който разказва за „обсебващата връзка” на Хичкок със звездата от „Птиците” – Типи Хедрън, която е трябвало да изтърпи сексуалния му тормоз извън снимачната площадка.

Джоунс и Милър като Хичкок и Хедрън в „The Girl”

Тоби Джоунс  като Хичкок

Честно казано сме впечатлени от начина, по който изглежда Сиена Милър – освен че е много хубава, адски прилича на Хедрън. Силно се надяваме и изпълнението й да е толкова добро. Знаем, че добрите й роли не са много, но все пак се намират една-две.

Положението при Тоби Джоунс пък е точно обратното – доста е грозничък и физически няма нищо общо с големия режисьор, но за сметка на това сме сигурни, че ще направи прекрасна роля, правил го е неведнъж. Освен това, в негова полза ще повторим за незнайно кой път, че физическата прилика никога не е била от чак толкова голямо значение.

И като казахме физическа прилика, вижте една снимка на Антъни Хопкинс от конкурентния проект на „The Girl”, озаглавен „Hitchcock”.

Антъни Хопкинс като Хичкок

Направо е „скери”!

Режисьор на „The Girl” е Джулиън Джарълд („Да бъдеш Джейн Остин”, „Завръщане в Брайдсхед”), а сценарият е дело на Гуинет Хюз („Mysterious Creatures”). В ролите освен Тоби Джоунс и Сиена Милър ще видим Имелда Стаунтън, Пенелъпи Уилтън, Шон Камерън Майкъл и др.

Премиерата на филма е 20 октомври по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *