Джон Траволта в римейка на „The Toxic Avenger”

Думата римейк все по-често започва да се появява в заглавията на новините ни, но какво да се прави, това е световната тенденция – римейки до откат. Идеята за модернизацията на „The Toxic Avenger” ни е толкова неприятна, колкото и за всички останали филми (че дори и повече, защото сме фенове на филма и на „Troma” като цяло), но продължаваме да следим проекта, тъй като с него е свързана една от първите новини, която публикувахме на сайта ни и изпитваме някаква страна емоционална привързаност към него.

Най-новото раздвижване около филма е свързано с името на Джон Траволта, което, честно казано, не очаквахме да чуем в подобен контекст. Вярно е, че той си избира нетипични проекти, но това е нещо съвсем различно. Първоначално Twitch съобщиха, че той ще участва в ролята на титулярния герой във филма Мелвин – глуповат и наивен чистач, който е подмамен от група зложелатели в контейнер с токсични отпадъци, ефектът от което е превръщането му в местния супергерой, който се бори с корупцията, бандитите и въобще всички несправедливости в „Tromaville” – но след това, Variety излязоха с информация, която потвърждава участието на Траволта, но не и ролята, която ще изпълнява. Според тях той ще има все още неизвестна поддържаща роля.

Какъвто и да е случаят, ще се радваме да видим Траволта във филма. Той умее да се прави на кретен и смятаме, че ще пасне на цялостната концепция, ако, разбира се, запазят поне някаква част от същността на оригинала. Както знаете, идеята е новият филм да е социално ангажиран и „семейно ориентирана PG-13 екшън комедия в стил „Маската”. За осъществяването на тази неприятна идея все още се грижат Акива Голдсман и режисьора на „Hot Tub Time MachineСтийв Пинк. Дали в крайна сметка филмът ще се осъществи точно в тази формация не е ясно, защото ангажиментите на всички свързани с него са доста и не е ясно какви точно са приоритетите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments