Ако случайно някой от вас е писател, който започва да губи усета си за реалност, то филма на Джей Анания „The Letter” (до скоро известен като „The Stare”) е точно за вас – или тотално ще ви скъса всички останали връзки, или ще ви върне на земята, и в двата случая печелите… промяна.

Един чаровен юнак (Джеймс Франко) е достатъчен, за да направи света на главната героиня в сюжета (Уинона Райдър) още по-объркан и хаотично отнесен. Преследват я сънища, измъчва се от чувството, че живее под постоянно наблюдение, започва да се увлича по изпълнителя на главната роля в собствената й пиеса, а когато идва време за премиерната завеса, тя вече не знае дали се намира в центъра на манипулативен заговор или просто е прекъснала връзките си с реалността.

Режисьор на „The Letter” е Джей Анания. Очевидно той предпочита да работи с Джеймс Франко, защото в предишния си филм „Shadows & Lies” е поверил главната роля именно на него. Няма лошо, всяко упражнение на различна територия е добре дошло, пък и ние харесваме развитието на Франко до момента и му стискаме палци за добри роли в големи филми. И както времето логично следва своя ход, така е ясно, че Уинона Райдър вече отдавна не е звездата, която помним от края на 20 век. При все това винаги сме готови да ни изненада с добре поднесена роля.

В актьорския екип са още Джош Хамилтън, Марин Айрлънд, Катрин Уотърстън. Филмът все още няма премиерна дата и е голяма вероятността да бъде пуснат в разпространение чрез платформите VOD. Сюжетът е интригуващ, харесваме главните актьори и именно затова бихме му дали шанс, но и сме готови да го разкостим от критика – в случай че я заслужава.

„The Letter” плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *