Очевидно на някого не са му стигнали кино-поредицата от „транспортни” задачи на Джейсън Стейтъм – и се е взело решение за минаване в друга платформа за публика, телевизионната.

Продуцентите от Cinemax застават зад поредицата, а главната роля получава Крис Ванс („All Saints”), който прилича на сърдит визуален хибрид между Джейсън Бейтман и Даниел Крейг. Унгарската актриса Андреа Осварт е в ролята на бивш агент от ЦРУ, която организира мисиите на главния герой и предизвиква мислите/чувствата му; Франсоа Берлеан повтаря ролята си на инспектор Таркони от оригиналните филми.

Трейлърът не обещава нищо добро. Вижте!

Никой с достатъчно мозък в главата си няма да седне да твърди, че Джейсън Стейтъм не притежава чар! Именно той е причината сериозни брадви като филмите от поредицата „Транспортер” да стават (относително) за гледане – поне първите два, тройката и Стейтъм не можа да го спаси – и ни е трудно да си представим, че пренесеното на малкия екран скоростно мъчение ще става за нещо без него. Та свършиха ли драматичните, комедийни, криминални, тийн, докторски и какви ли не още поредици, с които телевизионните канали пълнят програма?!

Все още няма дата за старт на поредицата в ефир, но първите 12 епизода от първия сезон ще бъдат показани до края на 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *