„Chinese Zodiac” на Джаки Чан

Преди няколко месеца нашият колега и приятел Кирил a.k.a. The Grim Reaper ни предостави новина за първия трейлър на последния филм на Джаки ЧанChinese Zodiac”, но за наше най-голямо съжаление, така и не успяхме да я пуснем.

Сега в интернет се появи нов трейлър на филма, който ни напомни за тази несериозна и непрофесионална постъпка и решихме, при все голямото закъснение, да ви представим оригиналната новина на Кирил и веднага след нея споменатия нов трейлър – без коментар, без нищо. Не, че няма какво да кажем, просто тук трябваше да говори друг.

–––

След първия тийзър (който беше малко като поглед зад кулисите) идва един пълнокръвен трейлър на новия филм на дядо Джаки Чан – „Chinese Zodiac” („Китайски Зодиак” или казано по друг начин „Доспехите на Бога 3”).

По първоначални данни този филм щеше да се режисира от Станли Тон („Police Story 3”, „First Strike”, „The Myth”), но явно Джаки е взел нещата в свои ръце и не желае да остави нищо на случайността – все пак за този филм той сподели на пресконференция в Кан, че ще бъде последният му голям екшън филм. Не бързайте да изпадате в депресия, той е споделил, че ще продължи да се снима в различни филми, но с намалено количество на опасни каскади и счупвания на кости – вече няма да скача по три пъти от часовникова кула (за справка – „Project A”).

http://www.youtube.com/watch?v=EGPdDT2e_Y8

Музиката е точно на място, частите от бойните сцени изглеждат добре засега, въпреки подпомагането с жици на няколко кадъра, но докато го гледах как върви към англичанчето на канапето и срича S…C…U…M…B…A…G, изпаднах в някакво особено състояние и дори леко ми се навлажни погледът. И вярно си е легенда!

Филмът е с дата 12.12.2012, да се надяваме, че дотогава родните разпространители ще се сетят, че и тук има фенове, и ще го пуснат по нашите екрани. Приятно гледане!

–––-

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Еее, вторият клип кърти. 🙂 А бе чичо ти Джаки е пич, кефи много. И само да вметна, ония пудри от expendables не вАжат!! 😉

  2. Чак сега намирам време да напиша коментар по тази новина (макар и моя) – благодаря за трибуната и съм трогнат от това съвсем незаслужено внимание – все пак съм един скромен блогър с ярко изявен афинитет към филмите с бойни изкуства и не очаквах да видя нещо сътворено от мен тук 🙂

    Както и да е – последните новини около стареца Чан, е че той планира доста силови заглавия за в бъдеще – Karate Kid 2, Police Story, Rush Hour 4, но на този етап няма нищо потвърдено официално, което не ме отчайва, но се замислям дали още една част на Час пик е необходима на зрителя – изчерпаха се в третата и няма нужда да замазват положението с още оттенъци на кафявото 🙂

    Очаквам с известно нетърпение да се появи Китайският Зодиак, а пък после току-виж сме го видели в Expendables 3 🙂

    Но това са си само мои мокри сънища 🙂

    Поздрави