Брайън Сингър

Не е кой знае каква новина и отново се позабавихме, но сме фенове на Х-мен (и „Х-мен: Първа вълна” в частност) и следим развитието на предстоящото продължение, което Матю Вон и Брайън Сингър подготвят усърдно (очаква се снимките да започнат януари месец). Саймън Кинбърг започна работя по сценария още към края на миналата година, а последните няколко месеца слухове и предположения направо наводниха нета – дали филмът ще е по „Days of Future Past” сюжета, който не само включва алтернативно бъдеще, но и доста популярни (и мъртви в други Х-вселени) герои.

Сега вече знаем със сигурност, че заглавието действително ще е „Х-мен: Days of Future Past” и е много възможно притесненията на феновете, че „Х-мен: Първа вълна” е прекалено далеч и не се връзва с останалите филми от франчайза, да се окажат излишни (подобно на новото начало на „Стар Трек”, което беше замислено така, че да не противоречи на по-ранните заглавия).

Ето какво каза Брайън Сингър пред IGN:

„Мога да ви кажа, че в момента се пише сценарият и снимките ще започнат след няколко месеца. Ще е много амбициозен проект. Казва се „Days of Future Past” и включва аспекти от едноименния комикс, както и много нови неща. Но не искам да издавам нищо. Матю Вон ще режисира и съм много развълнуван… Има силно желание за развиване на вселената. Вселената на самите Х-мен е не по-малка от общата „Marvel” вселената и мисля, че е време да се разшири и дори може би да има връзки между филмите, подобно на това, което „Marvel” направиха толкова добре. Може да видите нещо подобно, не знам.”

И последното през смях, което винаги е добра новина.

Надяваме се, че гореспоменатите връзки няма да са просто поява на Хю Джакман или Ребека Ромийн (извинете ни за „Първа вълна” спойлърите, но по-дребни от тези, здраве), а нещо малко по-значително.

А сега, понеже сме на плажа и ни мързи да пишем за „Days of Future Past”, ако искате да знаете нещо повече за сюжета на комиска, вдъхновил филма, google it. Или вижте ето тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *