Тук ще бъдем много кратки, защото продължаваме да твърдим, че вече наистина няма какво да кажем за „The Master” на Пол Томас Андерсън, което да не сме споменавали вече няколко пъти.

Най-новият, страхотен и обявен за последен трейлър на филма, заедно с излезлия преди няколко дни клип, само затвърждават усещането ни, че ще видим поредния шедьовър на Андерсън, както и гениални изпълнения от страна на Хоакин Финикс и Филип Сиймур Хофман, и на този етап просто не можем да си представим, че е възможно да видим нещо, което да ни убеди в противното.

http://www.youtube.com/watch?v=rsuWiutfkxk

Режисьор на „The Master” е Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”), а в ролите са Филип Сиймур Хофман, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Лора Дърн, Джеси Племънс и др.

Официалната премиера на „The Master” е 14 септември, след фестивални прожекции във Венеция и Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ето такива трейлъри обичам, които ти разпалват интереса и те карат да четеш допълнително, за да разбереш за какво иде реч, а не ти разказват филма в 60 секунди.

  2. Дринов, ти нали имаш връзки? Какъев е шанса този филм да го врътнат сега на Киномания? То ще е подигравка това да се гледа в НДК или Дом на Киното, но все пак е по-добре от нищо.