Колкото повече наближва време за втора среща с „Непобедимите”, толкова по-актуални ще стават всякакви новини около застаряващите мускулни легенди от близкото минало. Както непринудено споделя Шварценегер, той и Сталоун много отдавна са искали да работят заедно, но различни обстоятелства са се изправяли по между им. След двете части на „екшъна за възрастни” и „The Tomb”, бат’ Арни е готов да се отзове на всяко предложение на Слай. Но не само!

Още миналата пролет имаше новини около подготвяния от Ким Джи-ун „The Last Stand”. Крайно време беше да видим и как ще изглежда историята за ченге в немилост, амбицирало се да срине наркокартел.

Шварценегер в „The Last Stand”

Форест Уитакър и Арнолд Шварценегер в „The Last Stand”

Като нарисуван е – съвсем истински! Ама някой може ли да се усъмни в тази неподражаема икона, превърнала се в институция?! Как ще му се опре някакъв си ъндърграунд-барон, току-що измъкнал се от затвора? Да премине границата с 400 милиона – и дума да не става, ченгетата са на линия!

До Шварценегер ще застанат Зак Гилфорд („Friday Night Lights”) и Родриго Санторо (най-отчетливо му си виждаха плочките в „300”), а в ролята на подгонения шеф ще влезе Едуардо Нориега. Актьорската група допълват легендарния Хари Дийн Стантън, Питър Стормаре, Луис Гусман, Джейми Александър, Дженезис Родригес, Джони Ноксвил и изключителният Форест Уитакър.

Планирано е „The Last Stand” да излезе на екран на 18 януари 2013.

За финал вижте и един любопитен (рисуван) постер.

The Last Stand - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само заради гигант като Форест Уитакър си заслужава да се гледа.