The Master

Продължаваме със задоволство на заклети почитатели на Пол Томас Андерсън да ви представяме нови (и вече поостарели) информации, свързани с най-новия му филм „The Master”. Ще потърпим, то е ясно – но появи ли се у нас на екран, ние ще сме сред първите с резервирани билети в треперещи пръсти. Вижте галерия с нови снимки, които допълват циментиращата се сигурност, че Филип Сиймур Хофман и Хоакин Финикс съвсем неслучайно имат роли в този филм.

Нетрадиционният подход към разпространението на филма неизбежно би предизвикал по-голям интерес, а що се отнася до решения извън общоприетите рамки – Пол Томас Андерсън няма нищо против тях. Преди години той показа изненадващо „Ще се лее кръв” на Fantastic Fest в Остин, Тексас. Нещо подобно се случи и миналата седмица – без червени килими и излишен шум се е състояла първата прожекция за зрители на „The Master”.

Тя е била подготвена като изненада, необявена, след филмотечното представяне на „Сиянието” на Кубрик в кино „Aero” в Санта Моника, Калифорния. Прожекцията е била в предпочитания от режисьора формат – 70мм, като първоначално никой не е бил наясно какво точно става, но някои от зрителите са забелязали Пол Томас Андресън да се вмъква в залата. Какво ли им е на тези пусти киномани отвъд Атлантика, като не знаят дали ще има и други подобни изненадващи прожекции на „The Master” преди пътешествието му по фестивалните екрани в света?!

Голяма част от публиката веднага се е възползвала от възможностите на „чуруликащата” социална мрежа – има споделени много впечатления от филма, от „осанна” до по-сдържани, но оценяващи високо кратки фрази. Удивени, възторжени и „обездумени”, коментарите могат да се проследят със съответния хаштаг в Twitter.

На първи септември филмът ще има своята премиера във Венеция, след това ще бъде показан в Торонто и от 14 септември ще се появи на ограничено разпространение в Щатите, а у нас – who knows? But so many care! Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момент.

За финал вижте най-новия плакат на филма, който е доста як (по един комунистически начин), но за съжаление не е толкова добър, колкото първия тизър.

The Master - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *