The Master

Решихме, че не е честно да продължаваме с баланса по ръба на отчаянието в колебание кой е по-достоен за предстоящото раздаване на Оскари в категория мъжки роли – и ще продължаваме да го споделяме. Както ни се поднасят ежеседмично детайли и визия около най-новата творба на Пол Томас Андерсън, така и ще ви я докладваме, защото на колкото повече снимки и кадри попадаме – толкова повече се убеждаваме, че не е честно в един сезон да има накуп толкова много неотразими актьори в уникални роли.

На несекващите спекулации, че историята се фокусира върху раждането на сциентологията, Филип Сеймур Хофман отговаря пред Entertainment Weekly:

„Това не е историята на Л. Рон Хaбърд. Сциентологията е едно от значимите движения в онези години, но има още много, най-различни общности. Нищо в маниерите или начина на говорене, с които съм изградил своя образ, не напомня на Хъбърд; в главата ми бяха най-различни важни и интересни личности, като Орсън Уелс например… Персонажът на Хоакин Финикс прилича на куче – където и да отиде, се забърква в сериозни неприятности, а моят герой по някакъв начин успява да се справи с него”.

Прадължаваме открито да завиждаме на фестивалната публика във Венеция и Торонто, както и на general american audience, която ще може да види „The Master” на екран от 14 септември. Ето и обещаните нови снимки.

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

The Master

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *