Сам Клафлин

„И нека шансовете да бъдат винаги на ваша страна!” – този рефрен ще прозвучи и за Сам Клафлин в подготвяната екранизация на втората част от „Игрите на глада”. Толкова момчета бяха спрягани за ролята на професионалния трибут от Окръг 4, живата легенда на Панем – Финик Одеър, че по едно време бяхме решили да не ги броим. Оказа се, че наистина не е нужно – Хамър, Кич, Хедлънд и компания бяха „издухани” и момчето с епизодична „принцова” поява в „Снежанка и Ловецът” се появи на тяхно място. Може би това е шансът му да блесне с актьорски заложби, да покаже дух и воля за завоюване на сърцата на фенките – с подобна роля определено има шанс.

Всякакви разкрития относно юбилейните 75-ти Игри на глада, реалити-реалността на Панем и Капитолия и клокоченето на бунтовни настроения са в разрез с нашата политика за ненамеса, когато става дума за сюжетна информираност по предстояща екранизация. Достатъчно е да се каже, че втората част от трилогията (която ще стане тетралогия на кино) започва с „турнето на победителите” Катнис и Пийта от Окръг 12. Ще се порадваме още веднъж на Уди Харелсън в ролята на Хеймич, както и на колосалния Филип Сиймур Хофман, който ще бъде новия гейм-мейкър Плутарх Хевънсбий. Това ни е утехата пред неизбежната перспектива за повторна среща с Джош Хътчърсън, но заровете бяха хвърлени, изборът – направен и все някога ще трябва да се примирим с него.

Франсис Лоурънс вече трябва да се е подготвил за снимките, които се очаква да започнат всеки момент. Срещата на публиката с „Възпламеняване” е на 22 ноември 2013, а дотогава ще стискаме палци на Клафлин да се превърне в чаровен и магнетичен Одеър.

Подробности по развитието на „Игрите на глада” на кино може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *