Въпреки опита да се заобиколи колкото се може по-отдалече, информацията трябва да се споделя въпреки пристрастията. Затова тук фигурират само фактите:

Известната с еклектичен избор на роли в най-различни жанрове Кийра Найтли ще се включи в екипа на подготвяния “ри-буут” на поредицата за Джак Райън. Изборът най-вероятно е на студиото, което разчита на големи имена за големи приходи; режисьор на проекта е Кенет Брана, който ще играе и злодея в новия филм, а Найтли се очаква да влезе в ролята на „сърдечна тръпка” за героя на Крис Пайн.

Джесика Бийл и Кейт Бекинсейл са отказали ангажименти към проекта, но за съжаление в конкретното съревнование са отпаднали още две актриси – Еванджелин Лили („Lost”) и Фелисити Джоунс („Like Crazy”), което определено си е голяма грешка. Особено Джоунс щеше доста да подхожда на новия образ на Райън – Пайн. С предвижданите няколко следващи сюжета по книгите на Том Кланси, мис Найтли вероятно ще бъде доста ангажирана (ако я поканят да продължи с ролята на съпругата) и тогава ще погледнем благоприятната страна на фактите – може би няма да има достатъчно време да се ангажира с други проекти, където все пак се изисква актьорска игра?

Снимките започват през следващия месец, голяма е вероятността филмът да се появи на екран по Коледа догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *