След първия плакат и вчерашния поглед зад кулисите на „Oz, The Great and Powerful” („Оз: Великият и могъщият”) на Сам Рейми, от „Disney” представиха и официалния трейлър на филма, само часове след дебюта му на вече стартиралия Comic-con.

Рекламата определено изглеждат впечатляващо, затова я вижте без излишно размотаване.

Доста ни хареса поклонът към класическия филм от 1939-а, с черно бялото начало и академичното „рейшио”, и последвалото преминаване към широкия екран и цвета (и то какъв цвят само!).

Единственият ни проблем е, че точно както бяхме чули, визуално филмът наистина доста прилича на „Алиса в Страната на чудесата”. Силно се надяваме, че това си е било творческо решение на Сам Рейми, а не му е било наложено „отгоре” заради сериозните пари, които направи филмът на Бъртън.

Много сме любопитни да видим финалния резултат.

Oz the Great and Powerful” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), и открива, че за да спаси Оз от надвисналата заплаха, трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.

Премиерата е 8 март 2013.

„Oz, The Great and Powerful” („Оз: Великият и могъщият”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Това има потенциал като, че ли да му е първия хубав студиен филм на Райми.

  2. Потенциал да бъде по-добър от предните му СТУДИЙНИ филми, което да си го кажем не е чак толкова трудно стига човека да пожелае, защото те не вдигнаха летвата кой-знае колко високо. 😉

  3. Ще видим! 🙂
    Летящите маймуни са яки! Имаме нужда от малко хорър елементи за да не ни стане лошо! 🙂

  4. Като онова загатване с ръката на вещицата на финали ли? 🙂