След като видяхме първата снимка на Идрис Елба от предстоящия фантастичен екшън (роботи срещу извънземни) на Гийермо дел ТороPacific Rim”, сега, благодарение на EW, имаме възможност да хвърлим едно око и към останалите главни герои на филма, Чарли Хънам и Ринко Кикучи.

Въпреки че на кадъра се забелязват едни доста приятни и любопитно изглеждащи бойни роботи, ние сме малко разочаровани, защото вече сме виждали как изглеждат човешките костюми и тайно се надявахме вторият ни поглед към филма да предложи някое от „finest fucking monsters ever committed to screen”, които сънуваме от момента, в който бяха споменати от Дел Торо.

Няма обаче да се цупим дълго. След седмица започва Comic-Con, където филмът ще бъде представен от самия Дел Торо и се надяваме (всъщност сигурни сме), че покрай него ще изскочат доста любопитни неща.

Pacific Rim

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Е тва 100% не са огромните роботи. Тва са некви смешни роботи правещи кафе.

  2. @radi
    А, дано, братче!

    @suicidal
    Най-вероятно не са, да. Но не са и кафе машини, не бъди толкова критичен. 🙂

  3. Чакайте бе … това не ми прилича на цял робот … по-скоро на пулт за управление в състояние off 🙂 Струва ми се, че тази джаджа в момента в който пилотите си долепят гърбовете към нея се повдига и почва екшъна 🙂
    А на бас, че е така :):):)

  4. Според мен роботите от снимката са прототипче за бой с някоя малка годзилка или левиатанче 🙂