Покрай тазгодишния Comic-Con, който е точно зад ъгъла, очакваме повишена концентрация на новини от Средната земя, които да преминат в нормалния поток, засилващ се все повече и повече (до степен, в която вече не можем да насмогваме) с наближаването на премиерната дата.

Всъщност те вече започнаха с един ексклузивен плакат на „Хобит: Неочаквано пътешествие”, който видяхме в събота, а сега благодарение на EW получаваме и един огромен банер, представящ няколко ключови сцени от филма, както и първия ни поглед към Галадриел, Елронд и Беорн в мечешката му форма.

Предполагаме, че скоро ще видим всяка една от тези сцени като отделен плакат или ако не всички, то поне някои от тях – има празни места, които просто си плачат за заглавие.

А от презентацията на филма на Comic-Con очакваме да изпадне и дългоочакваният втори трейлър.
Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012. Повече за него можете да откриете в новините ни до момента.

И понеже миналия път забравихме, сега ви предлагаме да се почерпите с този жесток „Mondo” постер на “Завръщането на краля”.

„Mondo” постер на “Завръщането на краля”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ааа, страхотен е постерът на “Завръщането на краля”, наистина. Напомня стила на Алфонс Муха. Може само така да ми се струва, но май стилът му е някак си на мода, в последно време.
    За „Хобит“ не знам, но Властелина беше един огромен, мащабен, визуално пищен ТЪП филм.
    Този ще да е същия ми се струва. Иначе плакатите му за сега са хубави.