Ланс Акърд

Подписът на Ланс Акърд стои под визиите на „Изгубени в превода”, „Мария Антоанета”, „Да бъдеш Джон Малкович”, „Адаптация”, „Където бродят дивите неща”. Той очевидно има желание да добави И по-различен, личен поглед към разказването на киноистории, затова е избрал да развие като свой пълнометражен дебют една доста интересна идея.

DreamWorks ще закрилят проекта за едноименен римейк на документалния филм от 2009 година „Racing Dreams” на режисьора Маршал Къри. Историята проследява три деца, запалени по състезателните коли, които мечтаят за успехи в NASCAR и се състезават на национално ниво в кръговете на Световната Картинг Асоциация.

Само си представяме адреналина преди да бъде даден старта на поредната обиколка, и супер-тръпката на тези млади състезатели, когато натискат педала за увеличаване на скоростта – и сме сигурни, че идеята за филм има прекрасна възможност за развихряне по пистите. При това Акърд не е съвсем-съвсем дебютант – в актива си има доста рекламни клипове (някои от тях с „намигване” към Дарт Вейдър). Няма как да бъдат подминати с лекота образите, които оживяват филмите в cv-то му на оператор, затова и ще следим с интерес развитието на „Racing Dreams”.

А това е трейлър на документалния оригинал.

http://www.youtube.com/watch?v=mHm8d3EJfjE

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *