След чудния тийзър постер и впечатляващия гигантски банер на „Хобит”, които бяха представени на Comic-Con, сега получаваме и едно голямо видео „hi” в последния засега (осми поред) видео дневник на Питър Джаксън. С него продължава хрониката на невероятния труд по създаването на двете части на филма, като този път акцент е последният снимачен ден.

Видеото започва с Comic-Con презентацията на филма и после, както винаги, продължава с изключително много информация и любопитни неща от „кухнята”.

Радваме се, че пътешествието продължава. Както знаете, видео дневниците са ни любимата част от маркетинга на филма и нямаме търпение да ни отведат в една от най-любопитните части от творческия процес на един филм – постпродукцията.

Ще ни се да адресираме и изказванията на Питър Джаксън, че иска да прави допълнителни снимки, които да влязат в евентуален трети филм, но ни се струва, че по тази тема няма да чуем повече чак до излизането на „Хобит: Неочаквано пътешествие” през декември, така че не виждаме смисъл да спекулираме.

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012.
Повече за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Честно – рева от умиление на последния кадър, каква армия само!
    Благородно завиждам – много!!!