Най-различна е съдбата на филмите – особено на онези от тях, които започват пътя си от фестивалния екран. „The Oranges” бе представен миналата година в Торонто, а щом попаднахме на трейлъра му – няма начин да не споделим задоволство от факта, че добрият стар Хю отново е в играта.

Простете пристрастията ни, които са известни, но появи ли се мистър Лори на екран, искаме веднага да проверим в какво се е забъркал. Този път е драма, с доказани комедийни елементи.

Очевидно е, че сюжетът ще срещне зрителите със семейни сблъсъци и възрастови интригуващи взаимоотношения. В щатско предградие главата на семейство с поотраснали деца (Лори) си пада по щерката на най-добрия си приятел. Сигурно подобна история си има своите недостатъци, но ние не бихме имали нищо против да се порадваме на комедия с този актьорски екип.

Към Хю Лори добавяме имената на Оливър Плат, Катрин Кийнър, Алисън Джани, Лейтън Мийстър, Алия Шоукат и Адам Броуди. Режисьорът е дебютант – Джулиан Фарино, чиито опит е най-вече телевизионен със сериали като „Антураж” и „Офисът”. Премиерната дата за Щатите е 5 октомври.

А сега вижте и сочния постер.

The Oranges - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments