The Dinosaur Project

Преди известно време (по-точно в началото на годината), покрай налегналата ни новинарска суша и коледното ни припомняне на класиката „Джурасик парк”, решихме да ви представим „The Dinosaur Project” – един „found footage” динозавърски проект, който ни се стори относително любопитен. Знаете, това е тема, от която се интересуваме живо.

Сега, благодарение на IGN, имаме възможност да видим първия трейлър на филма, който – точно както и очаквахме – изглежда като „SyFy” евтинийка.

Хайде да започват четворката, че не се издържа вече!

Сетихме се за текста на обложката на един филм, озаглавен „Първични видове”, на който сме попадали във видеотеките едно време. „От създателите на „Джурасик парк”. Спиращи дъха визуални ефекти и супер реалистични динозаври”.

Сещате се, че реалистичните динозаври са някакъв пич в гумен костюм, който се разхожда наоколо, супер неориентиран. Та, „The Dinosaur Project” ни мяза на този филм, само дето ефектите са компютърни.Това обаче не означава, че няма да го гледаме, напротив, колкото по-голяма евтинийка, с толкова по-голям кеф ще си го изгледаме.

Ако въобще ви интересува, ето и официалния синопсис на филма:

А светът смяташе, че динозаврите са изчезнали. Подгответе се за смразяващо приключение в дълбините на джунглите в Конго, където филмов екип открива, че вид на 65 милиона години е жив! Най-вълнуващият екшън с динозаври от „Джурасик парк” насам!

Африкански рибари откриват в реката оранжева раница, пълна с видеокасети, проследяващи историята на крипто-зоолога Джонатън Мърчант, който напуска Лондон и потегля на експедиция до Конго, търсейки легендарен динозавър. Към учения се присъединяват загадъчна и красива местна екскурзоводка на име Амара, ТВ екип и – тайно от всички останали – синът на Джонатън, Люк. След като ято летящи влечуги напада хеликоптера им, екипът намира подслон в изоставено село, без изход и без връзка с външния свят. Те са съвсем сами. Или не са?

Британската премиера на филма е 10 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Предпочитам да гледам чекията с narrator Херцог, от колкото тая помия! Това, ако ме питате мен си е достойно и за WTF трейлър на седмицата.