Случва се да свалим на компютъра си снимки от някой филмов проект с идеята да ви ги представим, но после се замотаваме и тотално забравяме за тях. Такъв е случаят с първия ни, неофициален поглед към подготвяния от Кимбърли Пиърс римейк (или повторна екранизация на романа на Кинг, ако предпочитате) на хорър класиката „Кери”. Докато си разчиствахме място обаче ги видяхме и сега бързаме да ви ги представи.

Започваме със снимката, която ни бе представена като „първи поглед към Клои Морец като Кери”. Лично на нас тя ни се струва като обикновена папарашка снимка на Морец, нямаща нищо общо с филма, но щом казват, че това е Кери, така да бъде.

Клои Морец като Кери

Какво да кажем? Скука! Вярно, дрехите (и кръстчето) се връзват с девойче, израсло под религиозно подтисничество, но очилата и телефона, не. Явно ще трябва да изчакаме нещо официално, преди да решим какво мислим за новата Кери. На теория, изборът на Морец е чуден, но никога нищо не се знае.

Вторият ни поглед към филма също е неофициален, но поне за нас е изключително вълнуващ, защото на снимките виждаме най-новата ни любимка Габриела Уайлд (за първи път я забелязахме в „Тримата мускетари”), която изпълнява ролята на Сю Снел.

Габриела Уайлд

Тук сме без коментар – тези крака говорят сами за себе си. Колкото повече Уайлд е на екран, толкова по-добре за нас!

Накрая завършваме с един „фенмейд” постер, който обаче изглежда доста прилично и решихме, че си заслужава да ви го представим.

„Кери” - „фенмейд” постер

Режисьор на „Кери” е Кимбърли Пиърс („Момчетата не плачат”), а в ролите са Клои Морец, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Алекс Ръсел, Порша Дабълдей, Ансел Елгор и др.

Премиерата е 15 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 Comments

 1. Габриела Уайлд e шибан хартбрейкър, hands down. Не съм гледал оная „мускетарска“ чекия на Пол „ВеЦе“ Андерсън, но това ми стига. Идеална е за ролята на Сю Снел. Идеална е и за спалнята ми, също.

 2. Всеки бонус е добре дошъл. 🙂 Някъде даже четох, че ако я поръчам преди утрешния петък 13-и, ще ми я доставят с безплатна прахосмукачка. Заемам се!

 3. Чшшшш, алоооу!?! Тази мацка първи съм си я видял, така че долу ръцете, моля! Мислех, че сме приятели!?

 4. @UZUMAKI
  Какво искаш да кажеш, че аз съм недъгавия пингвин, а ти си Батман – млад, красив и мистериозен – и нямам шанс ли? Всъщност не ме интересува какво сънуваш, стига да стоиш далеч от мойта мацка! 🙂

  @MadMax
  Себе си можеш да пипаш колкото си искаш. Себе си и делфина! 🙂

 5. И за да не съм (съвсем) офтопик… сълзата на дясната бузка от постера, прилича на сперма!

  Поанта.

 6. Баси … аз веднъж да заведа Тифани на море за един ден и тука ще се заколят 🙂