Като цяло „Чудната петорка” („Rise of the Guardians”) не е сред най-чаканите от нас анимации, но първият трейлър беше приятен, а този ни радва дори с една идея повече – вече знаем кои са Пазителите, не се налага да ни ги представят толкова подробно и най-накрая виждаме Джак Скреж, който всъщност е главният герой. Все още не сме сигурни дали анимацията ни допада на 100%, но историята изглежда обещаваща (чуваме само добри неща за изходния материал – „The Guardians of Childhood” на Уилям Джойс).

Шегиците са доста детски, но това може да се очаква и е съвсем в реда на нещата. Джуджето с таблата обаче наистина ни хареса.

Чудната петорка” („Rise of the Guardians”) е създаден по поредицата детски романи „The Guardians of Childhood” на Уилям Джойс, режисьор е Питър Рамзи, а Гийермо дел Торо е един от изпълнителните продуценти. Сред актьорите, които озвучават филма в оригинал, са Алек Болдуин (неразпознаваем като гласа на Дядо Коледа), Хю Джакман (Великденския заек), Айла Фишър (Феята на зъбките), Крис Пайн (Джак Скреж) и Джъд Лоу (злодея Мрак – в оригинал Pitch, който всъщност е Торбалан).

Световната премиера е 21 ноември.

Ето накрая и група от любимия ни вид „character” постери, които бяхме позабравили и сега използваме тази новина, за да ги покажем. Като цяло доста ни радват и се справят добре с представянето на всеки от героите и неговия свят (Великден изглежда особено добре). Защо обаче са ги съсипали с тези таглайни, не можем да разберем. Щеше да е много по-добре, ако бяха съвсем различни един от друг и с малко повече мисъл. А ако създателите им толкова са се съмнявали, че ще схванем за кои герои става дума, поне да бяха оставили само имената им, някак по-чисто щеше да е.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *