Последният трейлър на „Зов за завръщане” ни се стори доста приятен, в следствие на което в момента сме склонни да допуснем, че има поне минимален шанс филмът да не е пълна трагедия – вероятно в един по-късен момент ще се проклинаме, че сме се оставили да ни подлъжат (как и защо можете да откриете в предишните ни новини), но в момента това е положението.

На този етап обаче няма какво толкова да философстваме по въпроса, вече сме достигнали момента, в който единственото, което трябва да правим, е просто да ви представяме поредните ъпдейти – в случая клип и два плаката.

Гледаме го този клип отново и отново – нищо, че сме го виждали поне 100 пъти в останалите реклами на филма – и ни е трудно да повярваме на думите на Лен Уайзман, че кадърът, в който Колин Фарел избива полицаите, е постигнат без компютър, с помощта на някаква нова система, позволяваща на камерата да се движи с десетки километри в час. Освен това ни се струва, че не е един-единствен кадър, а има монтаж.

Но както и да е, не ни пука как са постигнати нещата, стига филмът да е хубав. Ето и споменатите плакати, които са с лек женски акцент.

Зов за завръщане  -плакат

Зов за завръщане  -плакат

Ще ни извиняват двете ни любимки Джесика Бийл и Кейт Бекинсейл, но „вайръл” плакатът е далеч по-вълнуващ. Най-накрая нещо реално, което всички мъже биха имплантирали като спомен, ако имаха тази възможност. Шпиони и екскурзии? Как ли пък не! Тройка със секси мадами на скъпа яхта? Абсолютно!

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят, висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Българската премиера е 18 август 2012.

Update: Fandango представиха ново кратко видео с интервюта и няколко доста любопитни кадъра. Вижте го.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments