Само преди няколко дни видяхме първия официален постер на „Oz, The Great and Powerful” на Сам Рейми и тогава изразихме надеждите си покрай представянето на филма на Comic-Con, да видим и първия трейлър. Е, такъв все още няма, но за сметка на това получаваме възможност да надникнем зад кулисите и да придобием поне някаква представа как ще изглеждат филмът.

Видео погледът е дело на „Entertainment Tonight”, които са може би най-големите досадници, когато става въпрос за ексклузивно представяне на някой филм или трейлър (честно казано, не ни е ясно как все още успяват да се уреждат толкова добре), но както се казва: каквото, такова!

http://www.youtube.com/watch?v=XH-if_-ob_c

Трябва да отбележим, че истинското задкулисно действие, което виждаме тук, е с продължителност само някакви си секунди и е тъпо по тях да съдим как ще изглежда филмът. Определено обаче виждаме защо част от отзивите, които чуваме от хората, гледали суров вариант (с недовършени ефекти), са, че филмът доста напомня като усещане „Алиса в Страната на чудесата” на Бъртън. Надяваме се, ако и при крайния продукт съществуват подобни прилики, те да са само на ниво визия, защото „Алиса” си беше разочарование.

Oz the Great and Powerful” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), и открива, че за да спаси Оз от надвисналата заплаха, трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.

Премиерата е 8 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *