След изненадващо добрия тийзър трейлър, който загатна, че въпреки липсата на Мат Деймън и Пол Грийнграс, „Наследството на Борн” („The Bourne Legacy”) може да се окаже приличен филм, а не само и единствено някакъв безсмислен “cash grab”, който се възползва от изключителната популярност и качества на поредицата, с нетърпение зачакахме да видим нещо повече.

Е, чакането свърши, защото от „Universal” разпространиха отличен пълен трейлър на филма, който, за разлика от тийзъра, разкрива малко подробности около историята (но не и в прекалена степен) и по-важното, за първи път наистина става ясно къде точно е мястото на „Наследството на Борн” във вече изградената вселена.

Радва ни това, че въпреки че научаваме доста за сюжета, все още има много елементи, които остават неразкрити и загърнати в мистерия – един от най-важните е героят на Едуард Нортън, за който знаем, че ще бъде така наречения злодей.

Приятно сме изненадани и от начина, по който Тони Гилрой се справя с екшъна – запазил е доста от стила на предишните серии (особено в ръкопашните битки), но поне от трейлъра ни се струва, че камерата ще е по-стабилна, а монтажът няма да е толкова френетичен. А финалният скок е уоу!

Наследството на Борн” е режисиран от Тони Гилрой, а в главните роли са Джереми Ренър, Едуард Нортън, Рейчъл Вайс, Оскар Айзък, Стейси Кийч, както и завръщащите се от първите филми Джоан Алън, Албърт Фини, Дейвид Стратеърн и Скот Глен.

Премиерата на филма е 31 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. харесва ми се – много при това!!!
    с леки резерви във връзка с Рейчъл Вайс, ама… 8)

  2. Значи премиерата е преместена от 03.08 (както е в материала с тийзъра) на 31.08?

  3. Като фен на поредицата, трябва да кажа, че ме побиха тръпки. 🙂

  4. @Svetly
    К’во не и харесваш на момичето? 🙂

    @Emanuil
    31 е новата дата. 🙂

    @Silver
    Няма как, сега ще трябва да го погледаме малко. Пък живот и здраве после ще зачезне или поне няма да го експлоатират толкова. Никога няма да забравя какъв смехурко беше в „СУОТ“…

    @Alex
    Ще можеш, но „експириънсът“ ще е доста по-различен ако си. Кво ти пречи да ги изгледаш? 🙂

    @Кристиан Валентинов
    И на мен ми допадна, но чак тръпки? 🙂 🙂