„Поглед отвътре” е доста ясно заглавие само по себе си. Става въпрос за документален видео поглед (така наречените featurettes), представящ доста нови кадри и малко „вътрешна информация” за доста чакания от нас „Ted”, който е описван от създателя си Сет МакФарлън като „warm, fuzzy, heartfelt fucked-up fairy tale” – определение, с което няма как да не се съгласим, поне на ниво трейлъри.

Ако сте хванали някоя от предишните реклами на филма, значи знаете какво можете да очаквате, ако ли пък не… нека само да кажем, че реакцията ви спрямо видяното ще се определи главно от мнението ви колко точно простотии са „твърде много простотии”.

М, да, никакъв „Hard R” не е това – направо е „G”. „G” като “Garfield”. Много искаме да видим нещо, дело на МакФарлън, което той определя като „Hard R”.

Ако сте в настроение за още малко кретения, ви приканваме да видите и четири клипа, събрани на едно място от Collider. Лично на нас най-любимият ни е последният – този с имената. Точно тази сцена сме я виждали и друг път, но никога толкова пълна („Oh, I got you, motherfucker!”).

И последно, ето ви и един (приличен) постер.

Тед - плакат

Режисьор на „Тед” е Сет МакФарлън, а в ролите ще видим Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоуел МакХейл, Джовани Рибизи, Патрик Уорбъртън. В ролята на раздаващия го леко простак Тед ще чуем самия МакФарлън.
Премиерата е 29 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *