Мур и Шрайбър

Честно казано, не можем да разберем в крайна сметка 100% сигурен ли е Ръсел Кроу за главната роля в библейския епос на Дарън Аронофски, „Noah”, но покрай слухове, предположения и новини за актьори, които официално са в преговори, но със сигурност не са потвърдени, кастингът се очертава колкото неясен, толкова и обещаващ: Кроу като Ной, Джулиан Мур като жена му, Лиев Шрайбър в ролята на антагониста, Дъглас Бут и Логан Лерман като двама от синовете на Ной и Ема Уотсън в неясна роля, свързана с героя на Бут.

Имайте предвид, че от изброените по-горе имена, Мур и Шрайбър са по-скоро слухове (очакват се проблеми с програмата на Мур заради римейка на „Кери”), докато Уотсън – поне според Deadline – е само в процес на преговори, но се очаква в крайна сметка да подпише договор. След като се споменаваха имена като Крисчън Бейл, Лиъм Нийсън, Дженифър Конъли и дори Майкъл Фасбендър, много ни се иска максимално скоро екипът актьори да се изясни и снимките на филма най-накрая да започнат. С малко късмет това ще се случи до няколко месеца.

Ако крайният резултат са Кроу, Мур, Шрайбър, Бут, Лерман и Уотсън, няма да имаме сериозни оплаквания – Аронофски ще изстиска най-доброто от всеки от тях, а двама-трима са си блестящи и без качествен режисьор, камо ли с него.

Пък и на този етап, вече не ни дреме кой ще участва, стига най-накрая да видим филма на екран – година и половина след първото споменаване на сайта ни, повече от 5 години след като Аронофски за първи път сподели, че планира подобен филм и 30 години след като (според самия режисьор) му е хрумнала идеята, „Noah” най-накрая се очертава като действителен, възможен филм. Премиерата се планира за 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments