Томас Джейн  се готви за ролята на Бъгси Сийгъл.

Отдавна не сме писали нищо за „L.A. Noir”, пилота на Франк Дарабонт, за който силно се надяваме, че съвсем скоро ще бъде одобрен от който трябва и от пилот ще се превърне в сериал, така че използваме най-новата подробност около кастинга, за да наваксаме. Последно споменахме проекта покрай Саймън Пег, който доколкото разбираме ще има сравнително кратка поява, надяваме се скоро да научим в каква точно роля – все пак снимките приключиха миналата седмица.

Най-новото попълнение в екипа всъщност е Томас Джейн, който се готви за ролята на Бъгси Сийгъл. Като цяло физическата прилика не е зашеметяваща, но сме сигурни, че Джейн ще се справи отлично с образа, особено под надзора на Дарабонт. Единственият проблем е, че актьорът всъщност няма да участва в пилота и за да видим Бъгси на малкия екран, „L.A. Noir” трябва да просъществува. Не изпитваме силни съмнения в способностите на Дарабонт и сме уверени, че пилотът е страхотен, но това не винаги е равно на така ценната „зелена светлина”. Достатъчно е телевизията да прецени, че сериалът ще е прекалено скъп и да дръпне шалтера. Стискаме палци това да не се случи.

L.A. Noir - Нийл МакДона, Майло Вентимиля и Джон Бърнтал

Сред останалите актьори (които със сигурност ще видим поне в пилота – дори и да се случи немислимото, поне първият епизод ще си проправи път онлайн) са Джон Бърнтал в ролята на бивш морски пехотинец и сегашно ченге и Нийл МакДона като неговия началник, шефа на Лосанжелиската полиция, капитан Уилям Паркър. Е, като казваме „сегашно ченге” не забравяйте, че все пак става дума за 40-те години на миналия век, когато основния противник на полицейското управление е Мики Коен.

Сред останалите актьори в пилота са Джефри ДеМън (извинете ни за спойлъра, но с това стават поне двама мъртъвци от „The Walking Dead”) и Майло Вентимиля, но засега нямаме представа кой от тях ще се задържи до края на първи сезон. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *