Machete Kills” не е сред най-очакваните от нас заглавия, но както неведнъж сме казвали, въпреки че не успя да ни изпълни душата, първият филм ни позабавлява и нямаме нищо против да видим едно евтинко продълженийце.

До този момент кастингът на филма беше доста добър и включваше имената на Дани Трехо, Мел Гибсън, София Вергара, Амбър Хърд, Деймиън Бичи, Мишел Родригес, Джесика Алба, Том Савини и евентуално Тони Джа, но сега нещата стават още по-интересни защото, според Twitter акаунта на самия Робърт Родригес, към екипа ще се присъедини не кой да е, а самият Чарли Шийн, който ще изпълнява ролята на президента.

Чарли Шийн и Робърт Родригес

По никакъв начин няма да коментираме този избор, който или е гениален или жалък “publicity stunt” от страна на Родригес. Само ще отбележим, че така във филма ще участват две от най-противоречивите личности в Холивуд от последните няколко години.

Като допълнение към тази новина получаваме и първия си поглед към Джбесика Алба (този път благодарение на нейният личен Twitter).

„Machete Kills” - Джесика Алба и Дани Трехо

Machete Kills -Джесика Алба

Machete Kills

Machete Kills

Джесика Алба и Робърт Родригес

Не е истина как това момиче от една от най-сексапилните и обещаващи млади звезди на Холивуд се превърна в дразнеща пача (пък макари и хубава), снимаща се предимно в глупости.

Ето и синопсиса на филма:

Мачете е вербуван от правителството на САЩ за мисия, която би била невъзможна за всеки смъртен човек. Мачете трябва да води битки из цяло Мексико, за да свали побъркан картелен лидер (и ексцентричен милиардер и търговец на оръжия), който има план да разпали глобална война, изпращайки оръжие в космоса. Мачете се изправя срещу цяла армия в опит да прекрати плана за глобална анархия.

Премиерата на „Machete Kills” е през 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Tака и не разбрахте че филми като „Планета страх“ И „Grindhouse: Death Proof“ ,“Мачете“ са почит към старите ниско бюджетни филми с преувеличен екшън и разголени сцени от 70-те и 80 -те .Нали и „Заменимите“ с бат Арни ,бате Брус Уилис и Сталоун са същата работа …. А за „дразнещата пача “ ти fpsy само ще си мечтаеш .

  2. Наистина ли мислиш, че „Мачете“ и „Грайндхаус“ „са почит към старите ниско бюджетни филми с преувеличен екшън и разголени сцени от 70-те и 80 -те.“. Не ми беше хрумвало досега.

    И мани го този fpsy, той нищо не разбира!