След появата в Сънданс през януари, най-новият филм на Стивън ФриърсLay the Favorite” ще тръгне на екран в края на юни в Щатите и Великобритания – лятото сякаш е най-подходящото време за лековатата комедийна история. Нали това ни обещаха първите кадри с певческите експерименти? Сега може да видите и трейлъра на адаптацията по мемоарите на Бет Реймър за света на залозите в спорта.

Колкото и да не разбираме от хазарт, не сме чужди на страстта, а тук от пръв поглед е ясно, че Ребека Хол е подходила много „страстно” към своя персонаж. Дотам, че изглежда като малко по-пренавита пружинка – аха-аха, и може да се скъса. От Фриърс сме склонни да очакваме винаги режисура на ниво, Катрин изглежда съвсем на мястото си, а и никога не връщаме една допълнителна „порция” Брус Уилис.

Колкото и да го плюят разни спецове, ние със сигурност бихме дали шанс на „Lay the Favorite” с пожелание да ни изненада приятно; ако ли пък не – с ръка на сърцето ще си признаем, че нарочно не сме се вслушали в предупрежденията-определения като „мъчително дълъг и досаден” и „празен залог”. Всеки може да има пропуски и/или попадения, а ние все още вярваме във Фриърс. Да видим докога…

А историята е:

Бет Реймър е красавица с голямо сърце, която зарязва работата си като танцьорка в стриптизьорски клуб във Флорида, за да сервира коктейли в Лас Вегас. Дали този избор може да се нарече „растеж” в кариерата не е ясно, но тя попада на професионалния спортен комарджия Динк, който й предлага да прави облози из града и да дръпнат „с едни гърди напред” пред казината. Нейният мозък работи учудващо безупречечно с числа и тя скоро става „късметчето” на Динк, докато на пътя им не се изпречва прекрасната, фригидна и очевидно все по-ревнива съпруга на майстора на залозите. Късметът напуска Динк с уволнението на Бет, която заминава за Ню Йорк и обстоятелствата я сбъскват с избора на „добрата” и „лошата” страна на закона.

Режисьор на „Lay the Favorite” е Стивън Фриърс, в ролите ще видим Ребека Хол, Брус Уилис, Катрин Зита-Джоунс, Джошуа Джаксън и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *