Тим Рот

Чудесна, ама наистина чудесна комбинация! Вече знаем, че Дейвид Кроненбърг ще си вземе малка почивка от големия екран, за да подготви телевизионния пилот „The Knifeman”. Сега, според Deadline, вече е намерил и главния си актьор, който да влезе в ролята на хирург от зората на медицината, готов на всичко, за да разкрие „тайните на човешкото тяло”. И този актьор е Тим Рот.

Освен, че с огромно удоволствие ще гледаме Рот под режисурата на Кроненбърг – той ще режисира пилота и после ако този пилот действително доведе до сериал, както се надяваме, ще продължи работа като изпълнителен продуцент – честно казано не се сещаме за по-подходящ актьор за ролята и не го казваме, само защото смятаме, че редовна доза Тим Рот е задължителна за доброто здраве на телевизията и зрителите.

А най-добрата новина е, че макар и точно толкова несигурен колкото всеки телевизионен пилот, „The Knifeman” все пак е приоритет в програмата на Рот. Въпреки че вече има ангажимент към все още неозаглавен „FX” проект (заедно с един от създателите на „Lie To Me”), Рот при всички положения ще участва в „The Knifeman” и ако двата пилота (или дори сериала) съвпаднат във времето, той ще продължи работа по неозаглавения и абсолютно неясен „FX” проект само като продуцент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *