Много харесваме новини за „завръщане”! Спайк Джоунз ще ни зарадва с режисура по (за първи път!) собствен сценарий, с Хоакин Финикс в главната роля – когото по-долу може да виждите в обаятелен розов пипит и с артистичен мустак. Покрай него ще има три „главни” актриси – Ейми Адамс, Руни Мара и Оливия Уайлд.

Проектът все още си няма име, но знаем, че в него ще става въпрос за един влюбен мъж, който си пада по компютърния глас на интелигентния личен асистент, който помага нещата да се случват – „само попитайте своето умно мобилно устройство”! Предположенията се въртят около идеята, че персонажът на Финикс ще се опита да открие жената, която стои „зад” гласа на персоналният мобилен „дивайс”. Комбинацията между технологични детайли и реалност в живота не е нова за Спайк Джоунз – подсещаме се веднага за прекрасния му късометражен филм от 2010 година „I’m Here”.

Хоакин Финикс

Хоакин Финикс

Хоакин Финикс

Хоакин Финикс

Снимките, както виждаме, са в ход; проектът е продуцентски подкрепен от Annapurna Pictures и Меган Елисън – дъщерята на „софтуерния” мултимилиардер Лари Елисън, работила като изпълнителен продуцент на „Непреклонните” на братя Коен, „Killing Them Softly” на Андрю Доминик, „The Master” на Пол Томас Андерсън, както и като продуцент на доста обсъждания и очакван „Lawless” на Джон Хилкоут, а също и на все още неозаглавения нов проект на Катрин Бигълоу, който може и да не се казва „Kill Bin Laden”.

За премиерна дата все още не се говори, но може да очакваме нещо свързано със следващата година.

П.П. Струва ни се, че това е същият проект, в който Джоунз и Кауфман трябваше да си партнират, но явно Кауфан е отпаднал някъде по пътя към екрана.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Обожавам и Джоунзи и Кауфман и Финикс, просто нямам търпение за всеки нов филм на първите двама и особено когато е в комбинация с 3-ят! А, иначе Хоакин дали не е алтер егото на Спайк с тоя мустак, карираната ризка и панталончето? 🙂