Да не повярва човек, но по всичко изглежда, че в лицето на „Arbitrage” не само имаме интересен и стойностен трилър, но и Ричард Гиър прави добра роля. Или поне такива са отзивите за филма, който бе показан на тазгодишния фестивал в Сънданс.

Arbitrage” разказва за Робърт Милър (Гиър), бизнес-магнат, който е изградил империята си (а отчасти и личния си живот) върху измама и лъжи. Когато трагичен инцидент заплашва да извади наяве мръсните му тайни, Милър прави отчаян опит да спаси положението и живота си.

http://www.youtube.com/watch?v=xyux5nIJsIQ

Не изглежда като да е нещо супер оригинално, но както казахме в началото, отзивите за филма са доста положителни (според повечето режисьорът Никълъс Джареки е изградил перфектен ритъм и съспенс) и затова смятаме да му дадем шанс. А освен всичко друго, нещо ни се е пригледал Тим Рот – надяваме се заради него (защото адски го харесваме) и защото отдавна не сме гледали нищо свястно в този жанр, филмът наистина да се окаже хубав.

Arbitrage” е режисьорският дебют на сценариста Никълъс Джареки („The Informers”), а в ролите освен Ричард Гиър ще видим Сюзън Сарандън, Тим Рот, Летисия Каста, Брит Марлинг, Нейт Паркър и др.

Премиерата е 14 септември.

Arbitrage - Плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments