Преди пет години „Железният човек” положи основите на новата филмова вселена на „Marvel” – чиито апотеоз беше тазгодишният мега-блокбастър „Отмъстителите” – а сега честта да даде начало на разширяването на същата тази вселена се пада на „Железният човек 3”.

Снимките на филма текат вече от няколко дни, но чак сега получаваме потвърждение за това (неофициалните спойлърски снимки на един специфичен вид костюм, които можете да го видите най-долу, не се броят). То идва под формата на пресрелийз и официална снимка от снимачната площадка, на която виждаме Тони Старк (или по-точно тила му) пред колекцията костюми, които е носил до този момент, включително и „Mark 7”, който видяхме в „Отмъстителите”.

Първи официален поглед към „Железният човек 3”

Не е нищо чак толкова впечатляващо, но според нас като за първи официален поглед е доста приличен – обикновено виждаме я някой стол с име на него, я някой елемент от декора, докато тук имаме един куп неща. Освен това намираме снимката за по-интересна от споменатите по-горе неофициални кадри, на които виждаме Patriot Armor, нещо което поне за нас беше изненада и поне на теория би трябвало да е по-вълнуващо.

Железният човек 3

Железният човек 3

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите освен завръщащите се Робърт Дауни-син, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл и Джон Фавро, ще видим Бен Кингсли, Гай Пиърс, Ребека Хол, Джеймс Бадж Дейл, Уилям Садлър и Ашли Хамилтън.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Премиерата е на 3 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. То хубаво, че Шейн Блек се е намесил, ама защо чак сега, когато Фавро омаза всичко?

  2. Абе, той не Фавро омаза всичко (ако приемем, че двойката е чак такова разочарование, особено на фона на други комиксови заглавия), други бяха. 🙂